Maihaugen

Har du noen gang lurt på hvordan det ville være å reise tilbake i tid? Maihaugen er Norges største friluftsmuseum, men kan like gjerne beskrives som en tidsmaskin for sansene.

 

I det idylliske friluftsmuseet er det mer enn 200 historiske hus fra 1200-tallet og fram til i dag. De historiske bygningene ligger naturskjønt til i terrenget. I og rundt dem føles fortiden lys levende.

 

Her er det ikke historiebøkenes helter og hendelser som møter deg, men inspirerende innblikk i hvordan liv, virke og hverdag var for menneskene som gjennom generasjoner bygde landet.

 

Våre utstillinger er tilgjengelig for konferansedeltakerne. Vi anbefaler spesielt «Impulser» som ble åpnet av HM Dronning Sonja høsten 2020. Her finner du mer enn 1000 kulturskatter fra Norge med inspirasjon fra hele verden.

Les mer

Maihaugsalen

Maihaugsalen er en av landets beste konsertsaler, og et godt valg for konserter, teaterforestillinger, stand-up show, festivaler og konferanser. Salen er et fast spillested for Riksteateret og scenen for de store arrangementer under Norsk Litteraturfestival - Sigrid Undset dager hvert år. Nyttårskonserten med Oslo-Filharmonien har vært en tradisjon i Maihaugsalen i over 20 år og er ofte besøkt av Det Norske Kongehuset. Salen kan fremvise et variert kulturprogram hele året.

Les mer

Maihaugenkonferansen er en fagfestival og en samlende arena for alle som jobber med inkludering, integrering og medborgerskap.

Kontakt